Nyheter

Nyhetsbrev juni 2023

Årsstämma och ny styrelse!

En presentation av den nya styrelsen finns nu tillgänglig här.

 

Vattna blommorna i sommar

Vi ber samtliga medlemmar att vi hjälps åt med att vattna våra fina blommor framför entréerna. På så sätt håller de sig förhoppningsvis fina hela sommaren!

 

Miljörummen

Generellt har vi väldigt fin ordning i våra miljörum, men ibland överraskas vi av att en enorm kartong ligger stängd bland returpapper. Det är förstås inte OK att överhuvudtaget kasta stora kartonger i våra miljörum. Stora kartonger ska alltid köras iväg till en återvinningsstation.

 

Filterbyte

Snart är det dags igen för filterbyte. Nalo Ventilation kommer dela ut blanketter med mer information till er. Preliminärt kommer arbetet att genomföras 14-16 augusti.

Skulle det vara att lampan för fläktkontrollen börjar blinka rött under sommaren är det ingen fara - det är enbart en påminnelse om att det är dags att byta filter.

 

Porttelefon och passagesystem

Vi väntar på den sista leveransen av elektroniska lås och på en slutgenomgång och utbildning för hur man förvaltar det nya systemet. 

Vi kommer i omgångar att lansera det nya porttelefonsystemet till samtliga. Vi återkommer med information.

 

Visste du att...?

Visste du att vi i Limnologen 1 har en samfällighetsförening tillsammans med Limnologen 2? I samfälligheten förvaltas våra gemensamma tillgångar, så som festlokalen, bryggan, parkeringen, pumparna och annat.

Styrelsen för samfälligheten består av tre personer från respektive bostadsrättsförenings styrelse.

 

Trevlig sommar!!

Till sist vill styrelsen önska samtliga medlemmar en trevlig sommar!
Nästa nyhetsbrev kommer i augusti.