Gästlägenheten

Gästlägenheten finns på markplan i mitten av hus 6. Ingång finns i både södra och norra delen.
Bokning sker i bokningsystemet. Den hyrs ut från klockan 14 till 14 dagen efter. Bokning görs som vid hotellbokning, d.v.s. man anger datum för incheckning och bokningstiden gäller då till kl 14 dagen därpå. Den går att boka högst 7 nätter i sträck. Vid eventuellt längre hyrestid kontakta styrelsen för godkännande. 
Nyckel till lägenheten finns i plåtskåpet inne till vänster om dörren i festlokalen.

Det finns trådlös bredbandsuppkoppling i lägenheten. Inloggningsuppgifter finns i lägenheten. Det finns även TV med Chromecast i lägenheten.

Boka nu


För eventuell avbokning gäller följande:

  • Avbokning ska ske minst 24 timmar innan det utnyttjande tillfället
  • Avbokning sker direkt i bokningssystemet


Hyran betalas när man ”checkar ut”. Kostnaden är 200 kr per dygn.

Betalning sker via banköverföring till SEB kontonummer 5645 1086673 eller via Swish till 123 681 9072. Var noga med att skriva vem betalningen är från så att vi lätt kan stämma av vem som betalat.

OBS! Rökning och djur är förbjudet i lägenheten.

Det är viktigt att våra gäster som hyr lägenheten städar ordentligt när man lämnar den och att nyckeln lämnas åter, absolut senast kl 14:00. Städmaterial finns i städskåpet i badrummet. Saknas något köp det och gör avdrag på hyran. Kvitto lämnar ni i så fall i föreningens brevlåda i 6B.
Lämnas lägenheten ostädad kan avgift tas ut för att anlita städfirma. Lämnas nyckeln in för sent debiteras ett extra dygn.

Om ovan regler inte efterföljs så kan medlemmen stängas av från bokningssystemet och därmed möjligheten till att boka någon av föreningens eller samfällighetens lokaler.