Bokningssystemet

Bokningar för bastu, festlokalen och gästlägenheten görs i Limnologens bokningssystem.

Limnologens bokningssystem är baserat på Axema Vaka och är en lokal installation hos oss. En bokningsskärm är placerad i festlokalen. För att boka använder du din tagg (samma som för att öppna porten) och visar fram på höger sida av bokningsskärmen. Skärmen ska då tändas upp och du ska få upp ett schema. Välj det du vill boka på vänstersidan och bläddra fram till den dag eller tid som du vill boka. Är tiden ledig är rutan grön och är den upptagen är den grå.
För att boka, tryck på den gröna rutan och följ instruktionerna.

Här är ett exempel för att boka gästlägenheten:


När du väl bokat kan du hantera dina bokningar med hjälp av knappen "Mina bokningar".

Bokningsystemet går även att nå via Internet så att du kan boka t.ex. hemifrån. För att få inloggningsuppgifter, kontakta styrelsen.
Gå sedan till sidan https://boka.limnologen.se/ 
Första gången du loggar in anger du din mailadress och det lösenord som du fått från styrelsen. När du väl är inloggad kan du byta lösenord genom att klicka på "Inställningar" och sedan "Byt lösenord".

Boka nu


Om du har någon tagg som inte fungerar i systemet, kontakta styrelsen och lägg sedan efter uppmaning taggen i föreningens brevlåda så att vi kan programmera om den och sedan ge tillbaka taggen fungerande.

Fungerar inte bokningen via Internet hänvisas ni till bokningstavlan i festlokalen.

Skulle både bokningstavlan och Internettjänsten vara otillgängligt gäller att prova boka vid ett senare tillfälle. Maila styrelsen om problemet så att vi kan felanmäla det.