Nyheter

Nyhetsbrev november 2023

Glöggmingel

Anteckna redan nu i er kalender att det traditionsenligt snart är dags för glöggmingel. Den 10 december kl 16 står rykande glögg färdig för just dig i vår gemensamhetslokal.

Varmt välkomna!

 

Övergivna cyklar

Styrelsen har för några veckor sedan fäst rödvita band runt styret på samtliga cyklar i våra förråd. Nu är det ett tiotal cyklar kvar med bandet på och därmed verkar övergivna.

Den 1 december kommer vi samla ihop dessa cyklar och placera i ena änden av cykelförrådet i hus 6. Står de fortfarande övergivna efter årsskiftet kommer vi att planera för att forsla bort dem för att skapa mer plats i cykelförråden.

 

Budget

Styrelsen arbetar med budgeten för 2024. I decembers nyhetsbrev kommer information om hur budgeten för nästa år ser ut.

Vi kan redan nu säga att ekonomin för vår förening ser mycket bra ut.

 

Reparation av förrådsdörrar

Efter inbrottsförsöken på våra förråd i 8A och 6A för en tid sedan så pågår reparation och återställning av dörrarna. Som en del av detta har de elektroniska låsen tillfälligt tagits bort för att inte skada dem under reparationen. De elektroniska låsen kommer förstås tillbaka när allt är klart. 

 

Visste du att...?

..på vår hemsida finns mycket information om ditt boende men även om säkerhet.

Nu när den mörka årstiden har kommit är det säkert många levande ljus tända i våra hem. Ta gärna någon minut att läsa om brandsäkerhet på vår hemsida på denna länk.